Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ekologiczna żywność, jej produkcja i dystrybucja / Magdalena Jaworska ; Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia, 2016.Description: 112 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788365545008
NUKAT: xx003859627Inne nry kontrolne: (OCoLC)971391365 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 157586 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000132867
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nf 31 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132874
Total holds: 0

Bibliogr. s. 110-112.