Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Ocena sensoryczna smakowitości metodą punktową rafinowanych olejów i tłuszczów PN-A 86935 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1996.Description: 5 s. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8370018351
- PN-A 86935
- Animal and vegetable oils and fats - Sensory analysis of flavour by scoring method of the refined oils and fats [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-A 86935:1996
- Ocena sensoryczna smakowitości metodą punktową rafinowanych olejów i tłuszczów
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5082 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141050 | |
Normy
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | PN-5083 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000141051 |
Total holds: 0
ICS 67.200.10.
Zamiast BN-76/8050-24 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 30 października 1996 r.
