Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Ocena sensoryczna smakowitości metodą punktową rafinowanych olejów i tłuszczów PN-A 86935 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1996.Opis: 5 s. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8370018351
Inny tytuł:
  • PN-A 86935
  • Animal and vegetable oils and fats - Sensory analysis of flavour by scoring method of the refined oils and fats [Inny tytuł]
  • Nr ujednolicony: PN-A 86935:1996
  • Ocena sensoryczna smakowitości metodą punktową rafinowanych olejów i tłuszczów
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-5082 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141050
Normy Normy Biblioteka Główna URK Magazyn Główny PN-5083 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Zamówienie na rewersie tradycyjnym tylko do skorzystania w Czytelni Głównej 1000141051
Liczba zamówień: 0

ICS 67.200.10.

Zamiast BN-76/8050-24 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 30 października 1996 r.

Zamiast BN-76/8050-24 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 30 października 1996 r.

Polska.
Polska.