Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Ocena sensoryczna margaryn metodą punktową PN-A 86936 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1997.Description: 7 s. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323600392
- PN-A 86936
- Oils and fats vegetable and animal - Sensory analysis of margarine by scoring method [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-A 86936:1997
- Ocena sensoryczna margaryn metodą punktową
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5272 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141154 |
Total holds: 0
ICS 67.200.10.
Zamiast BN-80/8050-02 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 11 lutego 1997 r.
