Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Badanie szczelności konserw hermetycznie zamkniętych PN-A-82055-4 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1997.Description: 3 s. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323601895
- PN-A-82055-4
- Badania mikrobiologiczne
- Nr ujednolicony: PN-A-82055-4:1997
- Badania szczelności konserw hermetycznie zamkniętych
- Meat and meat products - Microbiological examinations - Determination tightness canned products of hermetically closed [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5277 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141155 |
Total holds: 0
ICS 67.120.10 ; SKN 1219.
Ustanowiona dnia 24 lutego 1997 r. ; Zamiast PN-83/A-82054.
