Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory mięsne - Masa tłuszczowo-białkowa z mechanicznego odmięśniania kości PN-A-82247 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa-Wero, 1997.Description: 8 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8323606269
Other title:
  • PN-A-82247
  • Masa tłuszczowo-białkowa z mechanicznego odmięśniania kości
  • Nr ujednolicony: PN-A-82247:1997
  • Meat and meat products - Mechanically recoverd meat [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-5341 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141260
Total holds: 0

ICS 67.120.10.

Bibliogr. s. 8.

Ustanowiona 17 listopada 1997 r. ; Zamiast BN-89/8019-01.

Ustanowiona 17 listopada 1997 r. ; Zamiast BN-89/8019-01.