Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Analiza żywności - Oznaczanie akryloamidu w żywności metodą chromatografii cieczowej sprzężonej z tandemową spektrometrią mas (LC-ESI-MS/MS) PN-EN 16618 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2017.Opis: 2, 22 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Arkusz
ISBN:
  • 9788327571953
Inny tytuł:
  • PN-EN 16618:2015-06
  • Nr ujednolicony: PN-EN 16618:2015-06
  • Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS) [Inny tytuł]
Inna postać fizyczna:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7983 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000144284
Liczba zamówień: 0

ICS 67.050; 67.060; 67.080.20; 67.140.20.

Bibliogr. s. 22.

Dostępne również w formie elektronicznej.

Wprowadza EN 16618:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.

Wprowadza EN 16618:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.

Polska.