Technologia produktów owocowych i warzywnych : podręcznik dla studentów wyższych szkół rolniczych. T. 2 / E. Pijanowski, S. Mrożewski.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 011777 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Wypożyczono | 24.04.2028 | 1000088263 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 167553 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 1 | Dostępny | 1000144377 |
Liczba zamówień: 0
Wg metryki książki: Wyd. 2.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.