Integrowane metody produkcji warzyw : sympozjum z okazji 30-lecia Instytutu Warzywnictwa. Cz. 1, Referaty / Instytut Warzywnictwa.
Material type:
TextPublication details: Skierniewice : Instytut Warzywnictwa, 1994.Description: 249 s. : il. ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Wa 25 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000122000 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 141410 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000046279 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy ref.
