Tezaurus technologii żywności i przemysłu spożywczego. Część alfabetyczna, A - M / [zespół aut. Barbara Wereszczyńska-Cisło et al. ; red. Barbara Wereszczyńska-Cisło, Wiesława Ogórkiewicz] ; Centralna Biblioteka Rolnicza.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Centralna Biblioteka Rolnicza, 1996.Description: LVIII, 617 s. ; 29 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 118143 III (Browse shelf(Opens below)) | T. 1, A-M | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000073441 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 072141 (Browse shelf(Opens below)) | T. 1, A-M | 2 | Available | 1000001553 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 072145 (Browse shelf(Opens below)) | T. 1, A-M | 1 | Available | 1000001552 |
Total holds: 0
