Baner ze zdjęciem biblioteki

Metody statystyczne w badaniu jakości produktów żywnościowych i chemicznych / Zbigniew Bożyk, Wiesław Rudzki.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1977.Edition: Wyd. 2, zmDescription: 377, [3] s. : tab., wykr., err. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 167660 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000144823
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 94087 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000103599
Total holds: 0

Bibliogr. s. 377.