Wyroby i półprodukty piekarskie - Pobieranie próbek i metody badań mikrobiologicznych PN-A-74102 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371793847
- Bakery products and semi-products - Sampling and microbiological examination [Inny tytuł]
- PN-A-74102
- Nr ujednolicony: PN-A-74102:1999
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5951 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141525 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.060; 07.100.30.
Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 12 marca 1999 r.
Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 12 marca 1999 r.