Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mięso i przetwory mięsne - Terminologia PN-A-82023 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2000.Opis: 25 s. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 837330682X
Inny tytuł:
  • PN-A-82023
  • Nr ujednolicony: PN-A-82023:2000
  • Meat and meat products - Terminology [Inny tytuł]
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6132 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141550
Liczba zamówień: 0

ICS 01.040.67; 67.120.10.

U góry s. tyt.: Polska Norma.

Indeks.

Tytuł także ang.

Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 27 listopada 2000 r. ; Zastępuje PN-76/A-85700.

Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 27 listopada 2000 r. ; Zastępuje PN-76/A-85700.