Mąka pszenna - Fizyczne właściwości ciasta - Oznaczanie wodochłonności i właściwości reologicznych za pomocą farinografu PN-ISO 5530-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Description: 16 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371794177
- PN-ISO 5530-1
- Nr ujednolicony: PN-ISO 5530-1:1999
- Fizyczne właściwości ciasta
- Oznaczanie wodochłonności i właściwości reologicznych za pomocą farinografu
- Wheat fluor - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5922 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142005 |
ICS 67.060.
Niniejsza norma jest tłumaczeniem angielskiej wersji normy międzynarodowej ISO 5530-1:1997.
Bibliogr. s. 16.
Ustanowiona 6 sierpnia 1999 r.
