Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości cyklaminianu i sacharyny w płynnych preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania - Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej PN-EN 1379 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Description: 13 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371796617
- PN-EN 1379
- Nr ujednolicony: PN-EN 1379:1999
- Oznaczanie zawartości cyklaminianu i sacharyny w płynnych preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania
- Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej
- Foodstuffs - Determination of cyclamate and saccharin in table top sweetener preparations - Method by high performance liquid chromatography [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5981 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142013 |
Total holds: 0
ICS 67.180.10.
Bibliogr. s. 13.
Ustanowiona 13 września 1999 r. ; Wprowadza EN 1379:1996+AC:1996, IDT.
