Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości sacharyny w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania - Metoda spektrometryczna PN-EN 1376 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Description: 11 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371795327
Other title:
  • PN-EN 1376
  • Nr ujednolicony: PN-EN 1376:1999
  • Oznaczanie zawartości sacharyny w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania - Metoda spektrometryczna
  • Foodstuffs - Determination of saccharin in table top sweetener preparations - Spectrometric method [Other title]
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-5941 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141524
Total holds: 0

ICS 67.180.10.

Bibliogr. s. 11.

Ustanowiona 2 września 1999 r. ; Wprowadza EN 1376:1996+AC:1996, IDT.

Ustanowiona 2 września 1999 r. ; Wprowadza EN 1376:1996+AC:1996, IDT.