Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości sacharyny w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania - Metoda spektrometryczna PN-EN 1376 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Description: 11 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371795327
- PN-EN 1376
- Nr ujednolicony: PN-EN 1376:1999
- Oznaczanie zawartości sacharyny w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania - Metoda spektrometryczna
- Foodstuffs - Determination of saccharin in table top sweetener preparations - Spectrometric method [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5941 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141524 |
Total holds: 0
ICS 67.180.10.
Bibliogr. s. 11.
Ustanowiona 2 września 1999 r. ; Wprowadza EN 1376:1996+AC:1996, IDT.
