Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości tłuszczu wolnego PN-ISO 1444 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2000.Description: 7 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 837179942X
Other title:
  • PN-ISO 1444
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 1444:2000
  • Oznaczanie zawartości tłuszczu wolnego
  • Meat and meat products - Determination of free fat content [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6052 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142039
Total holds: 0

ICS 67.120.10.

Bibliogr. s. 7.

Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Zamiast PN-73/A-82111 ; Wprowadza: ISO 1444:1996, IDT.

Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Zamiast PN-73/A-82111 ; Wprowadza: ISO 1444:1996, IDT.