Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości tłuszczu wolnego PN-ISO 1444 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 837179942X
- PN-ISO 1444
- Nr ujednolicony: PN-ISO 1444:2000
- Oznaczanie zawartości tłuszczu wolnego
- Meat and meat products - Determination of free fat content [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6052 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142039 |
ICS 67.120.10.
Bibliogr. s. 7.
Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Zamiast PN-73/A-82111 ; Wprowadza: ISO 1444:1996, IDT.
Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Zamiast PN-73/A-82111 ; Wprowadza: ISO 1444:1996, IDT.