Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości D-glukozy i D-fruktozy - Metoda spektrometryczna z NADPH PN-EN 1140 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Description: 11 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371799527
NUKAT: xx004105722Inne nry kontrolne: (OCoLC)1005178345 Other title:
  • PN-EN 1140
  • Nr ujednolicony: PN-EN 1140:1999
  • Oznaczanie enzymatyczne zawartości D-glukozy i D-fruktozy
  • Metoda spektrometryczna z NADPH
  • Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D-glucose and D-fructose content - NADPH spectrometric method [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6047 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142051
Total holds: 0

ICS 67.160.20.

Bibliogr. s. 9.

Ustanowiona 22 października 1999 r. ; Wprowadza EN 1140:1994, IDT.