Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości D-glukozy i D-fruktozy - Metoda spektrometryczna z NADPH PN-EN 1140 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Description: 11 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371799527
- PN-EN 1140
- Nr ujednolicony: PN-EN 1140:1999
- Oznaczanie enzymatyczne zawartości D-glukozy i D-fruktozy
- Metoda spektrometryczna z NADPH
- Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D-glucose and D-fructose content - NADPH spectrometric method [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6047 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142051 |
Total holds: 0
ICS 67.160.20.
Bibliogr. s. 9.
Ustanowiona 22 października 1999 r. ; Wprowadza EN 1140:1994, IDT.
