Artykuły żywnościowe - Oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy - Metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji do fazy stałej PN-EN 13585 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Description: 2, 15 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371797303
- Nr ujednolicony: PN-EN 13585:2002
- Oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy
- Foodstuffs - Determination of fumonisins B1 and B2 in maize - HPLC method with solid phase extraction clean-up [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6799 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142071 |
ICS 67.060.
Bibliogr. s. 15.
Wprowadza EN 13585:2001, IDT; Zastępuje PN-EN 13585:2002 (U); Ustanowiona przez PKN dnia 23 grudnia 2002 r.
