Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Kolby typu Mojonnier do ekstrakcji tłuszczu PN-ISO 3889 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373401350
- Nr ujednolicony : PN-ISO 3889:2002
- Kolby typu Mojonnier do ekstrakcji tłuszczu
- Milk and milk products - Determination of fat content - Mojonnier-type fat extraction flasks [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6776 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142081 |
ICS 67.100.01; 67.260.
Tłumaczenie angielskiej wersji normy międzynarodowej ISO 3889:1977.
Ustanowiona 16 grudnia 2002 r.
Ustanowiona 16 grudnia 2002 r.
Tłumaczenie angielskiej wersji normy międzynarodowej ISO 3889:1977.