Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Masło, spożywcze emulsje tłuszczowe i tłuszcze do smarowania - Oznaczanie zawartości tluszczu (Metoda odwolawcza) PN-EN ISO 17189 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : PKN, 2005.Description: 14 s. : tab. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8324357416
Other title:
  • PN-EN ISO 17189:2005
  • Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method) (ISO 17189:2003) [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7022 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141636
Total holds: 0

ICS 67.100.20.

Bibliogr. s. 14.

Wprowadza EN ISO 17189:2003, IDT; ISO 17189:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 17189:2004 (U); Ustanowiona 14 grudnia 2004 r.

Wprowadza EN ISO 17189:2003, IDT; ISO 17189:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 17189:2004 (U); Ustanowiona 14 grudnia 2004 r.

Polska.
Polska.