Masło, spożywcze emulsje tłuszczowe i tłuszcze do smarowania - Oznaczanie zawartości tluszczu (Metoda odwolawcza) PN-EN ISO 17189 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324357416
- PN-EN ISO 17189:2005
- Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method) (ISO 17189:2003) [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7022 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141636 |
ICS 67.100.20.
Bibliogr. s. 14.
Wprowadza EN ISO 17189:2003, IDT; ISO 17189:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 17189:2004 (U); Ustanowiona 14 grudnia 2004 r.
Wprowadza EN ISO 17189:2003, IDT; ISO 17189:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 17189:2004 (U); Ustanowiona 14 grudnia 2004 r.