Przyprawy - Oznaczanie zawartości wody - Metoda destylacji azeotropowej PN-ISO 939 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 7 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373402136
- Nr ujednolicony: PN-ISO 939:2001
- Oznaczanie zawartości wody
- Metoda destylacji azeotropowej
- Spices and condiments - Determination of moisture content - Entrainement method [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6181 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142101 |
Total holds: 0
ICS 67.220.10.
Ustanowiona 2 lutego 2001 r.
Tłumaczenie normy ISO 939:1980.
