Artykuły żywnościowe - Oznaczanie ochratoksyny A w winie i piwie - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnach powinowactwa immunologicznego PN-EN 14133 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : PKN, 2005.Description: 14 s. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324364951
- PN-EN 14133:2005
- Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in wine and beer HPLC method with immunoaffinity column clean-up [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7218 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000151423 |
ICS 67.160.10.
Bibliogr. s. 14.
Wprowadza EN 14133:2003, IDT; Zastępuje PN-EN 14133:2003 (U); Zatwierdzona 11 kwietnia 2005 r.
