Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie zawartości azotu - Metoda Kjeldahla PN-EN 12135 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 11 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373531882
- Nr ujednolicony: PN-EN 12135:2001
- Oznaczanie zawartości azotu
- Metoda Kjeldahla
- Fruit and vegetable juices - Determination of nitrogen content - Kjeldahl method [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6335 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142117 |
ICS 67.160.20.
Bibliogr. s. 10.
Ustanowiona 20 września 2001 r.
Tłumaczenie normy EN 12135:1997.
