Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Część 7: Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą ciągłego przepływu, po redukcji kadmem PN-EN 12014-7 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 15 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373407510
- Nr ujednolicony: PN-EN 12014-7:2001
- Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą ciągłego przepływu , po redukcji kadmem
- Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 7: Continuous Flow method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products after Cadmium reduction
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6414 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142147 |
ICS 67.080.20.
Bibliogr.s. 14.
Ustanowiona 13 czerwca 2001 r.
Tłumaczenie normy EN 12014-7:1998.
