Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu L-jabłkowego (L-jabłczanu) - Metoda spektrometryczna z NADH PN-EN 1138 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 10 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 837353556X
Other title:
  • Nr ujednolicony: PN-EN 1138:2001
  • Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu L-jabłkowego (L-jabłczanu)
  • Metoda spektrometryczna z NADH PN-EN 1138
  • Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of L-malic acid (L-malate) content - NADH spectrometric method [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6444 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142153
Total holds: 0

ICS 67.160.20.

Tłumaczenie normy EN 1138:1994.

Ustanowiona 20 września 2001 r.

Ustanowiona 20 września 2001 r.

Tłumaczenie normy EN 1138:1994.