Bezpieczeństwo elektrycznych przyrządów do użytku domowego i podobnego - Wymagania szczegółowe dotyczące elektrycznych frytkownic dla zakładów zbiorowego żywienia PN-EN 60335-2-37 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2000.Opis: 24 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Nr ujednolicony: PN-EN 60335-2-37:2000
- Wymagania szczegółowe dotyczące elektrycznych frytkownic dla zakładów zbiorowego żywienia
- Safety of household and similar electrical appliances - Part 2: Particular requirements forcommercial electric deep fat fryers (IEC 60335-2-37:2000) [Inny tytuł]
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6086 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142154 |
Liczba zamówień: 0
ICS 97.040.20.
Ustanowiona 3 lipca 2000 r. ; Zamiast: PN-92/E-08305.
Norma jest tłumaczeniem angielskiej wersji normy europejskiej EN 60335-2-37.
