Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości chlorków - Część 2: Metoda potencjometryczna PN-ISO 1841-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Opis: 9 s. ; 30 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373409106
- Nr ref. PN-ISO 1841-2:2002
- Oznaczanie zawartości chlorków
- Metoda potencjometryczna
- Meat and meat products - Determination of chloride content - Part 2: Potentiometric method [Inny tytuł]
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6640 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142170 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.120.10.
Bibliogr. s. 9.
Ustanowiona 2 września 2002 r.
Tłumaczenie normy ISO 1841-2:1996.
