Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości chlorków - Część 2: Metoda potencjometryczna PN-ISO 1841-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Opis: 9 s. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373409106
NUKAT: xx004120266Inne nry kontrolne: (OCoLC)1005175980 Inny tytuł:
  • Nr ref. PN-ISO 1841-2:2002
  • Oznaczanie zawartości chlorków
  • Metoda potencjometryczna
  • Meat and meat products - Determination of chloride content - Part 2: Potentiometric method [Inny tytuł]
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6640 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142170
Liczba zamówień: 0

ICS 67.120.10.

Bibliogr. s. 9.

Ustanowiona 2 września 2002 r.

Tłumaczenie normy ISO 1841-2:1996.