Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie zawartości glukozy, fruktozy, sorbitolu i sacharozy - Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej PN-EN 12630 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Description: 16 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 837353556X
- Nr ujednolicony: PN-EN 12630:2002
- Oznaczanie zawartości glukozy, fruktozy, sorbitolu i sacharozy -
- Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej
- Fruit and vegetable juices - Determination of glucose, fructose, sorbitol and sucrose contents - Method using high performance liquid chromatography [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6720 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000151453 |
ICS 67.160.20.
Bibliogr. s. 10.
Ustanowiona 18 października 2002 r.
Tłumaczenie normy EN 12630:1999.
