Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości soli kuchennej PN-73/A-82112/Az1 (Zmiana Az1) / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Description: 1 s. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Arkusz
- 8373409106
- Nr ref. PN-73/A-82112/Az1:2002
- Oznaczanie zawartości soli kuchennej
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6717 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000151456 |
Total holds: 0
ICS 67.120.10.
Ustanowiona 5 Listopada 2002 r. ; Dotyczy PN-73/A-82112.
