Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu D- i L-mlekowego (mleczanu) - Metoda spektrometryczna z NAD PN-EN 12631 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Opis: 16 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 837353556X
- Nr ujednolicony: PN-EN 12631:2002
- Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu D- i L- mlekowego (mleczanu)
- Metoda spektrometryczna z NAD
- Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D- and L-lactic acid (lactate) content - NAD spectrometric method [Inny tytuł]
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6695 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000151465 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.160.20.
Bibliogr. s. 13.
Ustanowiona 11 lipca 2002 r.
Tłumaczenie normy EN 12631:1999.
