Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie zawartości wolnych aminokwasów - Metoda chromatografii cieczowej PN-EN 12742 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Description: 16 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 837353556X
- Nr ujednolicony: PN-EN 12742:2002
- Oznaczanie zawartości wolnych aminokwasów
- Metoda chromatografii cieczowej
- Fruit and vegetable juices - Determination of the free amino acid content - Liquid chromatographic method [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6694 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000151466 |
ICS 67.160.20.
Bibliogr. s. 10.
Ustanowiona 11 lipca 2002 r.
Tłumaczenie normy EN 12742:1999.
