Przetwórstwo surowców pochodzenia zwierzęcego : podręcznik dla studentów / Marek Zin.
Material type:
TextPublication details: Rzeszów : [s.n.], 1995.Description: 268 s., [12] s. tabl. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 141871 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000046329 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 141872 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000046330 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 069561 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000005026 |
Total holds: 0
