Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy gastronomii i technologii żywności : podręcznik do nauki zawodu : operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego, piekarz, cukiernik, wędliniarz, przetwórca ryb, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego. Cz. 2 / Anna Kmiołek-Gizara.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2017.Description: 191 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302167829
NUKAT: xx004059747Inne nry kontrolne: (OCoLC)995457635 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 22/2 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141826
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 10/2 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000141696
Total holds: 0

Na s. tyt. i okł. : Reforma 2017.

Bibliogr. s. 184.

Dla uczniów kształcących się w zawodach branży gastronomicznej.