Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ocena cech prozdrowotnych kaszy gryczanej w zależności od zastosowania surowca i procesu produkcji / Joanna Maria Klepacka ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ; 201Publication details: Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2017.Description: 116 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788381000697
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0106622 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000142281
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 157196 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000141794
Total holds: 0

Bibliogr. s. 102-113.

Streszcz. ang.