Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka / pod redakcją Jana Gawęckiego i Janusza Czapskiego.

Contributor(s): Material type: TextTextAnalytics: Show analyticsPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017.Description: 219 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788371608698
NUKAT: xx004137026Inne nry kontrolne: (OCoLC)1010879926 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N 077 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132569
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Charakterystyka głównych gatunków owoców i warzyw jako artykułów żywnościowych i surowców dla przetwórstwa / Dorota Walkowiak-Tomczak. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017. Strony 37-61
Availability: (1)
Charakterystyka owoców dziko rosnących i mało znanych / Jan Oszmiański. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017. Strony 63-77
Availability: (1)
Klasyfikacja i charakterystyka przetworów z warzyw i owoców oraz ich wytwarzanie / Janusz Czapski. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017. Strony 95-121
Availability: (1)
Nowoczesne technologie przetwarzania warzyw i owoców / Janusz Czapski, Adam Radaś. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017. Strony 137-150
Availability: (1)
Potrawy z owoców i warzyw / Anna Derbis, Ewa Superczyńska. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017. Strony 167-184
Availability: (1)
Przygotowywanie domowych przetworów z owoców i warzyw / Róża Biegańska-Marecik, Elżbieta Radziejewska-Kubzdela. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017. Strony 151-164
Availability: (1)
Rola warzyw i owoców w żywieniu człowieka zdrowego i chorego / Wojciech Roszkowski, Jan Gawęcki. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017. Strony 203-216
Availability: (1)
Soki, nektary oraz napoje owocowe i warzywne : przemysłowe metody wytwarzania i badanie autentyczności / Jarosław Markowski, Witold Płocharski. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017. Strony 123-135
Availability: (1)
Systemy zapewniania jakości w produkcji warzyw i owoców / Elżbieta Radziejewska-Kubzdela, Róża Biegańska-Marecik. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017. Strony 81-94
Availability: (1)
Wartość odżywcza i prozdrowotna warzyw i owoców / Jan Gawęcki. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017. Strony 185-202
Availability: (1)
Warzywa i owoce jako układy biologiczne / Janusz Czapski. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017. Strony 13-36
Availability: (1)