Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016.Opis: 415 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301187323
NUKAT: xx003774108Inne nry kontrolne: (OCoLC)958212486 Tematy: Zasoby online:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0106536 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000132910
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 27 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132899
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 157357 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000132629
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 16 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132581
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 310-328.