Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016.Opis: 415 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301187323
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0106536 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000132910 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 27 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132899 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157357 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000132629 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 16 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132581 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 310-328.
