Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie punktu topnienia w kapilarze otwartej (punkt płynięcia) PN-EN ISO 6321 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : PKN, 2004.Description: 14 s. : rys., tab. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324339345
- Oznaczanie punktu topnienia w kapilarze otwartej (punkt płynięcia)
- Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubs (slip point0 (ISO 6321:2002) [Other title]
- PN-EN ISO 6321:2004
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7019 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000150123 |
Total holds: 0
ICS 67.200.10.
Wprowadza EN ISO 6321:2002, IDT; ISO 6321:2002, IDT; Zastępuje ISO 6321:2000; PN-EN ISO 6321:2002 (U); Zatwierdzona 13 maja 2004 r.
