Technologia mleczarstwa : podręcznik dla technikum. 1 / Tadeusz Obrusiewicz.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302049786
- 8302035726
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 068032 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000008395 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 140753 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 3 | Dostępny | 1000045243 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 068031 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny | 1000138485 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 279-[280].
Dla uczniów kl. I i II technikum, zawód - technik technologii żywności, specjalność - przetwórstwo mleka.