Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia mleczarstwa : podręcznik dla technikum. 1 / Tadeusz Obrusiewicz.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1993.Wydanie: Wyd. 9 zmOpis: 279, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302049786
  • 8302035726
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 068032 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000008395
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 140753 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 1 3 Dostępny 1000045243
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 068031 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 1 1 Dostępny 1000138485
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 279-[280].

Dla uczniów kl. I i II technikum, zawód - technik technologii żywności, specjalność - przetwórstwo mleka.