Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ogólna technologia żywności. Cz. 1 / pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztynieSzczegóły wydania: Olsztyn : Wydawnictwo Akademii Rolniczo-Technicznej, 1996.Wydanie: Wyd. 3Opis: 407, [1] s., [4] k. tabl. złoż. : il. ; 23 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386497696
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności.