Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ogólna technologia żywności. Cz. 2 / pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [aut. W. Bednarski et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztynieSzczegóły wydania: Olsztyn : Wydawnictwo AR-T, 1996.Wydanie: Wyd. 3Opis: 154, [2] s. : il. ; 23 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 143193 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 2 1 Dostępny 1000006716
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.