Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.Edition: Wydanie 1, dodruk 1Description: XI, [3], 343 strony : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301196264
  • 9788301196349
Other title:
  • Biologiczne właściwości składników żywności
Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0106595 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000132933
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 01/2 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132885
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 11/2 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132814
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 12/2 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132476
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 157362 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000132633
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.