Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.Wydanie: Wydanie 1, dodruk 1Opis: XI, [3], 343 strony : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301196264
- 9788301196349
- Biologiczne właściwości składników żywności
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0106595 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 1 | Wypożyczono | 02.10.2026 | 1000132933 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 01/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132885 | ||
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 11/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132814 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 12/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132476 | ||
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157362 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000132633 |
Liczba zamówień: 0
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
