Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.Wydanie: Wydanie 1, dodruk 1Opis: XI, [3], 343 strony : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301196264
  • 9788301196349
NUKAT: xx004209889Inne nry kontrolne: (OCoLC)1413410287 Inny tytuł:
  • Biologiczne właściwości składników żywności
Tematy: Zasoby online:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0106595 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 2 1 Wypożyczono 02.10.2026 1000132933
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 01/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132885
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 11/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132814
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 12/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132476
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 157362 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 2 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000132633
Liczba zamówień: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.