Działalność gospodarcza w gastronomii : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik / Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302147234
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 07 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132698 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 52/3 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 3 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132486 |
Liczba zamówień: 0
U góry okł. : nowa podstawa programowa.
Bibliogr. s. 337-338. Indeks.
Dla technikum i zasadniczej szkoły zawodowej.