Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Działalność gospodarcza w gastronomii : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik / Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Gastronomia ; t. 3Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2017.Wydanie: Wyd. 4Opis: 344 s. : il. kolor. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302147234
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 07 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132698
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 52/3 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132486
Liczba zamówień: 0

U góry okł. : nowa podstawa programowa.

Bibliogr. s. 337-338. Indeks.

Dla technikum i zasadniczej szkoły zawodowej.

Sawicka, Beata
  • Obszar działalności: Hotele.
  • VIAF ID: 161142778