Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Pracownia obsługi klientów : kwalifikacja T.15 : organizacja żywienia i usług gastronomicznych : technik żywienia i usług gastronomicznych / Piotr Dominik.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Praktyczna Nauka ZawoduSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2015.Opis: 168 s. : il. kolor. ; 29 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302150456
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 180902 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000132775
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 25 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132490
Liczba zamówień: 0

Na okł. i s. tyt.: Nowa podstawa programowa.

Bibliogr. s. 168.