Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 1, Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów / Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Format-AB, 2015.Description: 290 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389184641
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 19/1 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132721 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 21/1 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142219 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 287-290.
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
