Technologia gastronomiczna : kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. 1 / Anna Kmiołek.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302112553
- 9788302113338
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 12/1 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000136058 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155325 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Available | 1000136048 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 46/1 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136023 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 310.
Dla uczniów techników i szkół policealnych.