Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia gastronomiczna : kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. 2 / Anna Kmiołek.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2014.Edition: Wyd. 2Description: 263 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302112560
  • 9788302113338
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 12/2 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000136059
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 155326 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Available 1000136049
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 46/2 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136024
Total holds: 0

Bibliogr. s. 259.

Dla uczniów techników i szkół policealnych.