Przetwórstwo produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce w latach 2010-2016 / redakcja naukowa Jadwiga Drożdż, Robert Mroczek ; autorzy: Jadwiga Drożdż, Robert Mroczek, Anna Olszańska, Mirosława Tereszczuk ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Material type:
TextSeries: Monografie Programu Wieloletniego ; 68 | Rolnictwo Polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2017.Description: 147, [1] strona : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788376587103
- Dostępne również w wersji elektronicznej.
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ma 19 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000158493 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107254 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000157098 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157707 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000142404 |
Total holds: 0
Bibliografia na stronach 145-[148].
Dostępne również w wersji elektronicznej.
