Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Przetwórstwo produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce w latach 2010-2016 / redakcja naukowa Jadwiga Drożdż, Robert Mroczek ; autorzy: Jadwiga Drożdż, Robert Mroczek, Anna Olszańska, Mirosława Tereszczuk ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Monografie Programu Wieloletniego ; 68 | Rolnictwo Polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2017.Description: 147, [1] strona : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376587103
NUKAT: xx004284814Inne nry kontrolne: (OCoLC)1036714403 Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępne również w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ma 19 (Browse shelf(Opens below)) 3 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000158493
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107254 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000157098
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 157707 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000142404
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 145-[148].

Dostępne również w wersji elektronicznej.