Potencjalne scenariusze rozwoju innowacyjności w sektorze rolno-spożywczym po 2020 roku : praca zbiorowa / pod redakcją Renaty Grochowskiej ; autorzy Piotr Chechelski, Renata Grochowska, Wojciech Kazanecki, Zofia Mirkowska, Konrad Prandecki, Dagmara Zuzek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Monografie Programu Wieloletniego ; 57 | Rolnictwo Polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2017.Description: 159, [1] strona : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788376586960
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ma 05 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000158492 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107253 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000157097 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157703 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000142417 |
Bibliografia na stronach 149-159.
Pracę zrealizowano w ramach tematu: Determinanty aktywności innowacyjnej w sektorze rolno-spożywczym w zadaniu: Regionalne strategie rozwoju innowacji w zakresie rolnictwa, przemysłu spożywczego i obszarów wiejskich
Streszczenie w języku angielskim.
