Ćwiczenia z higieny i technologii żywności pochodzenia zwierzęcego. Cz. 1 / pod red. Marcina Szulca.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8300017860
- 8300017879
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 109829 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 2 | Dostępny | 1000107285 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 109827 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 3 | Dostępny | 1000107286 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów Wydz. Weterynaryjnego.