Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ćwiczenia z higieny i technologii żywności pochodzenia zwierzęcego. Cz. 1 / pod red. Marcina Szulca.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w WarszawieSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW-AR, 1982.Wydanie: Wyd. 4Opis: 135 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8300017860
  • 8300017879
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 109829 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 1 2 Dostępny 1000107285
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 109827 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 1 3 Dostępny 1000107286
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów Wydz. Weterynaryjnego.