Mleko - Oznaczanie zawartości laktozy - Metoda enzymatyczna z wykorzystaniem różnicy w pH PN-ISO 26462 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Arkusz
- 9788327577917
- PN-ISO 26462:2017-05
- Nr ujednolicony: PN-ISO 26462:2017-05
- Milk - Determination of lactose content - Enzymatic method using difference in pH [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7993 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000150528 |
ICS 67.100.10.
Bibliogr. s. 16.
Wprowadza ISO 26462:2010, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 16 maja 2017 r.
Wprowadza ISO 26462:2010, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 16 maja 2017 r.